даже когда Тушканчик на это намекала
Może podpowiadała po rosyjsku ? Pewnie Google przerobił na coś. Szkoda. Pomysł był własciwy.
Ja kilka razy pisałem o tym, że wybieram się na ten kurs we wrześniu, o tym też żę ze względu na tą robotę co mi wypadła musiałem zrezygnować (na szczęście nie zdążyłem zapłacić tylko się zapisać. ).
Nie jest też jasna wobec tego koncepcja.
1. Czy naukę języka traktujemy jako sposób do rozszerzenia zainteresowania z Forum? Jeśli tak, to jest oczywiste, że należy koncentrować się na nauczaniu języka rosyjskiego. Mamy znakomite lektorki, nie będę rozwijał tematu. Przyszłościowe. Należy iść w tym kierunku (mojej żone tak się spodobał mój wczorajszy pomysł, że będę chodził spać o 22:00, że na razie w moim przypadku nie tylko kurs podstawowy odpada - z powodu pracy, ale też dowolna forma dokształcania)
2. Czy traktujemy nasze działanie dotyczące języków jako zaspakajanie pragnień sygnalizowanych przez niektórych uczestników - patrz BiFri z chińskim i polskim. W tym przypadku sprawa wygląda inaczej i nie wolno dwie rózne sprawy mieszać. Oczywiście pomóc mogę. Ale jest to coś zupełnie innego.
Ja na razie wobec coraz mniejszej ilości czasu jaki mi pozostał do dyspozycji muszę się w ogóle wypisać na jakiś czas, Tym bardziej, że przestałem cokolwiek rozumieć z tego co się dzieje na forum. Gdzieś maszerujemy(cie) w dwuszeregu, ale nie wszystkie dyplomy będą honorowane, to Altanka potrzebna to niepotrzebna. Nie będę rozwijał. Na pewno podania pisać nie będe.
Отредактировано правда Indoor (2010-09-02 07:55:00)