Slavik ты до сих пор во Франции
посмотрел уже. теперь книгу читаю
Межнациональное общение / International communication |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-50
Slavik ты до сих пор во Франции
а я теперь как Алиска,говорю сама с собой
ну и тaк тебе нет
Отредактировано Ewa (2010-11-30 01:57:54)
ja na porodówce
Ja też, ale... mój ojciec, chciał zawsze coś powiedzieć "komuchom" - szczególnie, lokalnymi "prymitywom" - flagą z orłem w koronie - na każdym kroku ich prowokował. Tak słyszałem, chociaż nie widziałem.
ну и тaк тебе нет
я здесь. одним глазом
одним глазом
это неважно,может он слепый
LECH wystrachany
Tobą jeszcze NIE - innymi -chyba, że gdzieś szakal nabawi się wścieklizny.
нормальный он - твоё же сообщение прочитал!
твоё же сообщение прочитал!
это я сокойна не буду флюдитъ
że gdzieś szakal nabawi się wścieklizny.
szczepionkę wynalazł dawno Pasteur
снова я боюсь
Ot pytanie, gdzie Sandman przepadł, - moderatorzy ... 1,2,3... be_free, mona, ... alice... coś się złego stało? W czymś jestem naiwny ? albo za mało wiem?
уже снова нет
Ot pytanie, gdzie Sandman przepadł, - moderatorzy ... 1,2,3... be_free, mona, ... alice..
3 pierwszych - nikt nie wie
aliska się obraziła,ale nie wiem za co
снова я боюсь
уже снова нет
Slavka а ты знаешь что я имела в виду
albo za mało wiem?
Akurat tego możesz być pewien. Jeśli chcesz coś wiedzieć a nie wiesz, to znaczy wiesz za mało. Jeśli nie chcesz wiedzieć, to wiesz w sam raz.
Евушка! Нежность НАША! А кто это там Тебя пугает?
Что Ты боишся...
Slavka а ты знаешь что я имела в виду
ale... mój ojciec, chciał zawsze coś powiedzieć "komuchom"
A mój ojciec chwalił Układ Warszawski. Się cieszył, że jego syn będzie w amerykańskim obozie jenieckim, a nie w rosyjskim. To mu do głowy nie przyszło, że można by wreszcie jakąś wojnę wygrać.
Akurat tego możesz być pewien. Jeśli chcesz coś wiedzieć a nie wiesz, to znaczy wiesz za mało. Jeśli nie chcesz wiedzieć, to wiesz w sam raz.
Bravo - serio - nie spotkałem na forum lepszego człowieka, od Ciebie który powiedziały tak dużo aby nic nie powiedzieć.
А кто это там Тебя пугает
мужчин пять а я одна
Кто помнит старинный фильм "Воздушные приключения" ?
Недавно скачал, но посмотреть весь еще не успел, мучаюсь с драйверами под новую систему. Что то производители железа не спешат их обновлять, ставишь ее и меняй половину того, что у тебя есть.
Славик а ты мне не хорошо понял
а в том теме, о которой ты думаешь, то я боюсь всегда и везде
Отредактировано Ewa (2010-11-30 02:27:34)
мужчин пять а я одна
ничего, мы тоже - люди!
мужчин пять а я одна
Эва, не бойся, по инету физически больно никто не сделает.
ничего, мы тоже - люди
а я думала что человеки
по инету физически больно никто не сделает.
ОЧЕНЬ НЕ СОГЛАСНА
A mój ojciec chwalił Układ Warszawski. Się cieszył, że jego syn będzie w amerykańskim obozie jenieckim, a nie w rosyjskim. To mu do głowy nie przyszło, że można by wreszcie jakąś wojnę wygrać.
A mojego ojca-bardziej teścia-oprawca, który, zachłysnąwszy się nagle daną władzą kierował się osobistymi kompleksami. Niszczył wszystko co polskie... tradycje... sorry za mało czasu i miejsce na opowiadanie.
Отредактировано LECH (2010-11-30 02:34:41)
nara!
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-50