Teraz observer w boltance
Он постоянно читает этот форум mybb.ru, открытые для общего доступа темы.Я вижу по карте Киев каждый день.
Отредактировано be_free (2010-09-06 00:12:04)
Межнациональное общение / International communication |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33
Teraz observer w boltance
Он постоянно читает этот форум mybb.ru, открытые для общего доступа темы.Я вижу по карте Киев каждый день.
Отредактировано be_free (2010-09-06 00:12:04)
LECH
А никто на тебя не обижался. И подтекста не искал. Поняла я не сразу, да. Но когда ты объяснил, я тебе специально ответила не просто так, а со ссылками. Чтоб было видно, что эта информация доступна любому. Где ты увидел обиды?
Именно сейчас читает-моргает Киев,если успеете - посмотрите.
С такими не надо связываться
Все, завязал. Век воли не видать.
пойду в постель,холодно сегодня и холодно мне
Я вижу по карте Киев каждый день.
Фанат.
Czytam. A czytałeś co moderator FS lover napisał o observ
Nie śpiesz się. Przeczytaj dokładniej co napisałem - dlaczego zalecałem przeczytać wpisy "obeservera". Nie lover'a.
About administrators I don't know who they are and don't care :o)
The original idea to create a chatter pavillion was Mady's. In the Smolensk forum.
Mady asked Zzheka (administrator of the Smolensk forum), Zzheka did it there. For personal talks, not about the catastrophe.
Then Smolensk people began asking us what the hell we were doing there :o)))
Because we were not discussing Smolensk city things. But our own things.
We were feeling a bit like unwanted guests :o)
Alexander Leonov suggested to rent a place at his pilots' forum. (I liked the idea :o)
Then Sandman paid 620 roubles for registration of the network name somewhere where you buy names of network sites and rented a place at this Mybb.
Then we noticed that at Mybb you can not write more than 1,000 messages - a chatter place closes up! Automatically! By itself! They have a meter! Like in a taxi!
So we plan to re-locate again but don't know when and where to.
That's the whole story.
Then Smolensk people began asking us what the hell we were doing there
Сейчас они уже жалеют,что мы ушли.Пишут,что всегда рады нас принять.А в момент,когда шла перепалка с observer,
посещаемость форума резко возрастала.Скучно им без нас.
Так кто там в Киеве? Кто-то за нами наблюдает?
то в Атлантическом океане .. у берегов Африки Жщ)))))) Теперь - в Киеве Жщ)))))
Так кто там в Киеве?
Бескровный Пассажир с Обзервером на коленках
A czy masz już nagrzaną pościel? Czy mogę Ci zdallnie pomóc?
Отредактировано LECH (2010-09-06 00:31:36)
Ewo
Ciepłych snów
правда Indoor
Czy ja wiem. Ostatnio robili kawał i jak Okięcie w Warszawie zaczeło remontować pas startowy, to samoloty tu lądują. To znaczy tu tez. Ale jest tego cała masa. Latają non-stop. A jak do Warszawy stąd dojeżdają tego nie mam pojęcia.
Prawda. Bywałem tam dawno, u dziewczyn w akademiku, poźniej na zakupach w "kopalni" dziewiarstwa. Ostatnio przed 5 laty. Piotrkowska już nie ta sama.
Nie śpiesz się. Przeczytaj dokładniej co napisałem - dlaczego zalecałem przeczytać wpisy "obeservera". Nie lover'a.
Ja się nie śpieszę. Tylko zapomniałem, że nie jesteś na bieżąco po podróży. lover - moderator SF Ecstasy Lover. I to on uprzedził nas o wielu twarzach trola-observera.
Piotrkowska już nie ta sama
Ja mam przepustkę, że mogę ulicą Piotrkowską poruszać się po godzinie 22:00, jeszcze z grudnia 1981 roku. Pracowałem w ośrodku obliczeniowym MPK przy Centralu, a mieszkałem w budynku Grand Hotelu (nie w hotelu tylko z drugiej strony, tam gdzie teraz bank). No to mi wystawili przepustke, bo robotę skończylismy o 22:00.
Sama Piotrkowska ostatnio zaczyna jakoś wyglądać, nawet niektóre podwórka są na poziomie prawie europejskim (nie wszystkie)
Latem jak zastawiają tymi ogródkami piwnymi to nawet przyjemnie jest przejść, ale w ogóle to żadna atrakcja. Jak na glówną ulicę prawie milionowego miasta raczej żenujący widok
A wesoło to tam ostatnio było w 1980. O tym wiem co nie co.
Оставляю вас для задушевных разговоров.Мне пора!Спокойной ночи и удачного начала трудовой недели!
Lech, Spasibo Bol'shoye za padajuschuju zvezdu vchera: o) (= Zhsch) Zhsch))
Vy prekrasno podderzhivaete dzhentelmenov pol'skih reputatsiju Zhsch)
Jak nieliczne zasługujesz na na nieziemskie niespodzianki.
be_free, dobranoc
удачного начала трудовой недели
Ot to
Chyba moje dalsze postępy w nauce języka też dopiero za tydzień.
Dobra noc Irino!
A wesoło to tam ostatnio było w 1980. O tym wiem co nie co.
A w skrócie. Coś pominąłem w mediach.
A czy masz już nagrzaną pościel?
dawno się grzeje
Ja się nie śpieszę. Tylko zapomniałem, że nie jesteś na bieżąco po podróży. lover - moderator SF Ecstasy Lover. I to on uprzedził nas o wielu twarzach trola-observera.
Sorry. Możesz w skrócie podać tę historię?
а теперь то я пойду спать
всем спокойной ночи и приятных снов
до завтра
A w skrócie
Nic istotnego. Ja mieszkałem na 5. pietrze kamienicy z prawej począwszy miałem tak: Łodzianka, Halka, Jontek, za plecami Teinka, Malinowa, z wglądem na Klub 77 i jeszcze coś co nie pamietam jak się nazywało. Tam było wesoło do 5:00 nad ranem.
W grudniu 1981 nagle robiło się cicho i do 1989 na pewno tamto nie wróciło. Ostatnio nie chadzam.
dawno się grzeje
Wewnętrznie, czy zew...
Nic istotnego. Ja mieszkałem na 5. pietrze kamienicy z prawej począwszy miałem tak: Łodzianka, Halka, Jontek, za plecami Teinka, Malinowa, z wglądem na Klub 77 i jeszcze coś co nie pamietam jak się nazywało. Tam było wesoło do 5:00 nad ranem.
W grudniu 1981 nagle robiło się cicho i do 1989 na pewno tamto nie wróciło. Ostatnio nie chadzam.
Niektórzy z pasją wspominają pobyt w wojsku, inni na studiach, w akademikach... należę do tych drugich. Ty zapewne też.
Pamiętam nastroje akademickie tamtych lat -70/80.
Mam kontakt ze studentami, poprzez kolegę (ze studiów), który jest kierownikiem akademika -Teraz się nie studiuje, tylko zdobywa wiedzę.
Więcej wspomnień, z tych lat może umieszczę, może zrobią to też inni w odrębnym temacie. A zapewne działo się...
Ty zapewne też.
Dokładnie (lata 71-76) ale mam też na bieżąco kontakt ze środowiskiem. I studentów i nauczycieli akademickich.
Fakt, że inaczej się studiuje. Ale czy zdobywa wiedzę? W niektórych uczelniach tak. I to niezłą nawet wiedzę, jesli się chce. Na innych kupuje się dyplomy.
Możesz w skrócie podać tę historię?
Anie ma żadnej historii. Jest trol (Tuszkasza Cię wyjaśni, jeżeli nie wiesz co to za zwierze) vbeskrovny-Пассажир-observer. I to wszystko.
Иду в люлю.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33