niezidentyfikowanym jeszcze osobą płci męskiej.
zidentyfikowaną przeze mnie bezbłędnie
Межнациональное общение / International communication |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33
niezidentyfikowanym jeszcze osobą płci męskiej.
Чего буянишь
OK. Nie ma tematu. Jestem tylko gościem - nie awanturnikiem. Myślę, że Ciebie nadto nie obraziłem. Bywaj.
Może więc podejmiemy współpracę - zapraszam do firmy.
Może więc podejmiemy współpracę - zapraszam do firmy.
no problem już się zamaskowałam
OK. Nie ma tematu
Все в порядке, я просто не пойму, что ты хочешь. Кто админы? выяснили. Вопросы к админам? в специальную тему. Что-то еще? я не понимаю.
Что-то еще? я не понимаю.
Chyba pytanie było - czy admin to ktoś z nas czy z mybb.ru.
Odpowiedż : ktoś z nas.
no problem już się zamaskowałam
To nie wszystko. Na wstępie musisz zmienić "nick" następnie "avatara" i pisać po węgiersku. Tyle na początek.
Боевой Тушканчик, выпускной (ЕГЭ?) екзамен с математики обязателен для всех?
Na wstępie musisz zmienić "nick" następnie "avatara" i pisać po węgiersku. Tyle na początek.
no to ten początek będzie długiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Да. Я давно ответила. Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33
выпускной (ЕГЭ?) екзамен с математики обязателен для всех?
Да.
Chyba pytanie było - czy admin to ktoś z nas czy z mybb.ru.
OK. Dzięki. Rozumiem, że "ktoś" jest tajemnicą. W istocie jest to mało ważne. Chodziło mi o poznanie organizacji, aby "ktoś" z innego forum nie zarzucał, że jesteśmy "sektą"
Nie ma tematu. Sorry.
Tyle na początek
Kurdę. Ja myślałem, że w ALtance tylko rosyjskiego nie rozumiem
(to znaczy węgierski to bym rozumiał, ale z całością mam kłopot)
Ja mam urlop w Altance, tylko języka się uczę i piszę te swoje tematy.
Jakbym był potrzebny to piszcie na ЛС to mi do Google'a przekieruje.
no to ten początek będzie długiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Na szczęście mamy правда Indoor
- proponuję odwiedzić miasto Łódź. Wbrew pozorom - ciekawe miasto.
Rozumiem, że "ktoś" jest tajemnicą.
Nie. Ja nie wiem. "ktoś" oznacza, że nie hostingodawca administruje forum.
Tu generalnie każdy jest tajemnicą, to znaczy każdy oczywiście dba o zachowanie poufności dotyczącej własnej tożsamości przynajmniej na publiczny użytek, niektórzy bardziej , niektórzy mniej. Jak to zwykle bywa. NIe mniej i nie bardziej niż gdziekolwiek w sieci.
ciekawe miasto
Czy ja wiem. Ostatnio robili kawał i jak Okięcie w Warszawie zaczeło remontować pas startowy, to samoloty tu lądują. To znaczy tu tez. Ale jest tego cała masa. Latają non-stop. A jak do Warszawy stąd dojeżdają tego nie mam pojęcia.
LECH
Во-первых, какое нам до таких упреков дело. Как у нас говорят, на каждый чих не наздравствуешься.
Во-вторых, я же тебе писала состав Администрации форума лежит на Главной странице. Как заходишь, так и можешь прочитать.
Что-то не так?
Chodziło mi o poznanie organizacji, aby "ktoś" z innego forum nie zarzucał, że jesteśmy "sektą"
LECH, o czym to Ty? Jaka sekta? Jaki "ktoś"?
Nie. Ja nie wiem. "ktoś" oznacza, że nie hostingodawca administruje forum.
Jeszcze raz, na koniec: Gdy się rejestrowałem adminem był sandman
, późnij było jakieś zamieszanie, nie do końca zrozumiałe. Sandman nie jest adminem. Kto go zastąpił?
Tajemnica ? OK. Kończę wątek.
LECH, читай меня внимательно. Уже два раза ответила. Могу третий. Хочешь?
LECH, o czym to Ty? Jaka sekta? Jaki "ktoś"?
Wejdź na altankę" w S.F. poczytaj "observer'a".
Gdy się rejestrowałem adminem był sandman
Było dwóch: sandman i mikenat. Został jeden: mikenat. sandman teraz przygotowuje nowy forum i hosting dla nas. O co chodzi?
Могу третий. Хочешь?
Już nie. Wystarczy.
Zmieńmy temat.
Lech, spasibo bol'shoye za padajuschuju zvezdu vchera :o) (=Жщ) Жщ))
Vy prekrasno podderzhivaete reputatsiju pol'skih dzhentelmenov Жщ)
Ju_G
Как в Польше будет "на каждый чих не наздравствуешься"? Наверняка есть аналог.
Kto go zastąpił?
NIe jest tajemnica. Mikenat jest adminem. Rejestrowany pierwszego dnia istnienia forum. Pisze jak byk na stronie co Mysza podała. Z tego co pamietam Sandman przekazał prawa administrowania, gdy musiał wyjechać na dłuższy czas. Czy obecnie ma prawo admina nie wiem. Ja pisałem "ktoś" w sensie "ktoś" z nas a nie z mybb.ru.
Było dwóch: sandman i mikenat. Został jeden: mikenat. sandman teraz przygotowuje nowy forum i hosting dla nas. O co chodzi?
Już zrozumiane. Dzięki.
poczytaj "observer'a"
Czytam. A czytałeś co moderator FS lover napisał o observ? Że observer, vbeskrovny oraz Пассажир chodzą na SF z jednego IP z Kijowa. vbeskrovny i Пассажир są regularne banowane na SF. vbskromny do nas kiedyś przylazł, obraził, a potom pokasował swoje posty. Teraz observer w boltance na SF na mnie i Diagnoze skacze.
Ty czegoś nadal nie rozumiesz?
NIe jest tajemnica. Mikenat jest adminem. Rejestrowany pierwszego dnia istnienia forum. Pisze jak byk na stronie co Mysza podała. Z tego co pamietam Sandman przekazał prawa administrowania, gdy musiał wyjechać na dłuższy czas. Czy obecnie ma prawo admina nie wiem. Ja pisałem "ktoś" w sensie "ktoś" z nas a nie z mybb.ru.
Dzięki. To jest kompetentna odpowiedź na proste, niewinne pytanie. Bez obrazy, doszukiwania się podtekstów. Być może bariera językowa jest jeszcze za wysoka.
Отредактировано LECH (2010-09-06 00:12:06)
Ty czegoś nadal nie rozumiesz?
Просто тролль. С такими не надо связываться, они от этого только дополнительный кайф получают.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33