jego się nie boję
Tak, tak należy bardziej bać się siebie, on sobie poradzi.
Межнациональное общение / International communication |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33
jego się nie boję
Tak, tak należy bardziej bać się siebie, on sobie poradzi.
А я тут всем вру, что ты спать уже ушел.
Myszo!
Spacer to nie to samo co spać. Nawet jeśli życzysz mi spokojnych snów.
on sobie poradzi
nie ze mną takie numery
Активны (Гостей: 4, Пользователей: 12; Рекорд: 29, установлен 2010-07-07) Alice, be_free, Ewa, LECH, Luden, mikenat, pembrok, Repey, Slavic, Боевой Тушканчик, правда Indoor, Энергетик
gdzie się podziewa reszta ???
nie ze mną takie numery
Wiem, że matematyczne numery są Tobie znane, ale bywają też ... życiowe. Na pewno sobie poradzisz?
Lech - admina ma któryś z naszych, ale oczywiście mybb.ru teoretycznie ma zapewne wgląd we wszystko i uprawnienia do wszystkiego.
Póki co bardzo gładko wszystko idzie, bez żądnych konfliktów wymagających interwencję czyjąkolwiek, dopiero dziś przyszedł spam na temat, gdzie goście mogą wpisać.
Spacer to nie to samo co spać.
Indoorze!
Ты знаешь, я уже выучила. Ты ведь по 2 раза na spacer ходишь, как не выучить. Сорри. Ошибка восприятия.
ale bywają też ... życiowe. Na pewno sobie poradzisz?
w życiowych jestem lepsza
Indoorze!
Ты знаешь, я уже выучила. Ты ведь по 2 раза na spacer ходишь, ка не выучить. Сорри. Ошибка восприятия.
Myszo! Przynajmniej będzie mi się lepiej spać w nocy.
Myślę, że cześć szpieguje, częśc bolą zęby aby rozmawiać, część ... onieśmiela liternictwo i ogląda fot, linki itp.
szpieguje
Ага. Точно. Для тех, кто не в курсе - тут собрались шпионы-халтурщики, которые в рабочее время разговаривают о бигосах. Вместо того, чтобы заниматься непосредственным заданием.
Lech - admina ma któryś z naszych
Dużo pytań zadałem o "admina", Mnie system tego forum odpowiada - jeszcze. Niemniej mając wrodzoną wadę dociekliwości chciałbym wiedzieć co-jest-co kto-jest-kto?
Rózne rzeczy robią ludzie Lechu. Ja się języka uczę intensywnie.
в рабочее время разговаривают о бигосах.
ещё о колбасах
Niemniej mając wrodzoną wadę dociekliwości chciałbym wiedzieć co-jest-co kto-jest-kto?
a to Ty jesteś
Lech - Moderator może niewiele, głównie może administrować wiadomościami. Admin jak to admin. Mam nadzieje, że może wszystko.
ещё о колбасах
о колбасах сандмана в евином холодильнике
Ja się języka uczę intensywnie.
Cel słuszny. Zawsze mówiłem sobie i wpajałem dzieciom - poznawanie języków obcych pozwala poznawać ich właścicieli.
о колбасах сандмана в евином холодильнике
ещё две остались
poznawanie języków obcych pozwala poznawać ich właścicieli.
co też Ty dzieciom wpajasz
Здравствуй, Юра! Навоевалси?
Вся жизнь борьба - покой нам только снится. Так что ли у класика.
шпионы-халтурщики
Kijowskie pomarańcze.
Отредактировано Ju_G (2010-09-05 23:16:46)
ещё две остались
две - это не на долго
две - это не на долго
до завтра,сьем на завтрак
Отредактировано Ewa (2010-09-05 23:19:30)
Dużo pytań zadałem o "admina", Mnie system tego forum odpowiada - jeszcze. Niemniej mając wrodzoną wadę dociekliwości chciałbym wiedzieć co-jest-co kto-jest-kto?
LECH
Чего буянишь? Все на главной странице есть. Ну вот тебе, раз не можешь найти: Администрация
А вопросы к админу - в "Вопросы по работе форума". Ссылку страницей раньше положила.
a to Ty jesteś
Stało się. Wpadłem, wciąż nie rozumiem, dlaczego dostałem polecenie (służbowe) aby to Ciebie inwigilować, nawet w Gdańsku, gdzie jestem częstym bywalcem.
aby to Ciebie inwigilować, nawet w Gdańsku,
no ciekawa jestem gdzieś mnie tam odnalazł
poznawanie języków obcych pozwala poznawać ich właścicieli
Tego nie wiem. W pewnym sensie tak, na pewno. Tym niemniej ( lub własnie dlatego ) zapraszam. Ty też jesteś zresztą właścicielem obcego języka.
Kurs jest intensywny, ale nie męczący.
co też Ty dzieciom wpajasz
???
???
poznawać obce języki ??? в каком смысле
no ciekawa jestem gdzieś mnie tam odnalazł
Oczywiście w "gadance" w raporcie wykazałem, że: chodziła, oglądała pokazy psów i spotkała się z niezidentyfikowanym jeszcze osobą płci męskiej.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33