dla gimnazjum !!!
A na serio - jakiego typu są to dokumenty ?
Межнациональное общение / International communication |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33
dla gimnazjum !!!
Эва, а это тебе:
dziennik,rozkłady materiałów,program wychowawczy,program doradztwa zawodowego,testy diagnozujące,program zajęć dodatkowych.....................
Эва, а это тебе:
ты права
be_free
Gdzieś w historii postów wyczytałem słuszne uwagi правда Indoor dotyczące aktywizacji "gadanki", czy problem został gdzieś poważnie rozważony?
Kto jest adminem ?
...
ты права
Мой тоже.
LECH
не поняла, зачем тебе админы?
dziennik,rozkłady materiałów,program wychowawczy,program doradztwa zawodowego,testy diagnozujące,program zajęć dodatkowych.....................
Założenia słuszne, program (w teorii) ambitny, ale system wysłałbym do dobrej kliniki.
ale system wysłałbym do dobrej kliniki.
nawet domyślam się do jakiej
co rok piszę prawie to samo,a jak sobie ułożę coś na trzy lata, to mi zrobią nową reformę i wszystko idzie do kosza
не поняла, зачем тебе админы?
Rozumiem tak: uczestnicy piszą posty zgodnie z regułami - moderatorzy je moderują też zgodnie z regułami
- jeżeli powstają uzasadnione sugestie co do organizacji forum, jego kształtu i ewentualnych zmian potrzebny jest ktoś kto ma uprawnienia admina. Kto więc nim jest?
Kto więc nim jest?
admin
co rok piszę prawie to samo,a jak sobie ułożę coś na trzy lata, to mi zrobią nową reformę i wszystko idzie do kosza
Podręczniki też musisz, powinnaś zmieniać - by nowi autorzy, albo ich wydawcy mogli zaistnieć-zarobić ?
Всем привет!
jeżeli powstają uzasadnione sugestie co do organizacji forum, jego kształtu i ewentualnych zmian potrzebny jest ktoś kto ma uprawnienia admina.
Не совсем так. Админы больше по технической части. Чтобы все работало, например. Флаги вот для перевода приделать.
Ну и общее руководство в смысле правила обновить, при надобности. Разделы (не темы!) добавить. Большинство предложений Правды мог реализовать и он сам (как модератор) и даже любой пользователь. В технической их части.
admin
"nick" owszem oryginalny.
Gdzieś w historii postów
Сейчас Правда Indoor сам придет и ответит,я не очень понимаю,о чем речь.Админ временно исполняющий-sandman,хотя он и отказывается.Можно написать в Устройство форума,там разберутся.
Отредактировано be_free (2010-09-05 22:36:54)
Здравствуй, Юра! Навоевалси?
Здравствуй, mona!
Сейчас Правда Indoor сам придет
Сейчас он не придет. Он спать пошел. И ручкой помахал:
Podręczniki też musisz, powinnaś zmieniać - by nowi autorzy, albo ich wydawcy mogli zaistnieć-zarobić
to zależy tylko ode mnie
Не совсем так. Админы больше по технической части. Чтобы все работало, например. Флаги вот для перевода приделать.
Rozumiem. OK. Pytam tylko kto ma uprawnienia admina - ktoś z naszych użytkowników, czy z mybb ?
to zależy tylko ode mnie
Więc nie jest aż tak źle. Tylko strzeż się nowego "agenta Tomka".
LECH
Не, у mybb очень много форумов. Наши. Все вопросы сюда: Вопросы по работе форума
"agenta Tomka"
jego się nie boję
Сейчас он не придет
Они с Юрой в языках только что были.
Боевой Тушканчик
"Dzieci poszły do szkoły"
W której ławce siedziałaś?
О, Правда пришел! Привет, Правда!
А я тут всем вру, что ты спать уже ушел.
По-разному бывало.
така маленькая,наверно в первом
така маленькая,наверно в первом
Остальные были не выше.
Cześć! DObry wieczór
Administrator administruje, moderator moderuje, użytkownicy sobie używaja.
Tak bym w srkócie okreslił.
Moderatorzy mało co moderuja.
Ja chciałem rewolucję by niektóre dłuższe teksty, których szkoda żeby szybko zeszły do archiwum, głównie Nefer i Ja znalazły się w osobistych sekcjach.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-33