muzyka :Jerzy Konrad
Gdzie muzyka?
Межнациональное общение / International communication |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-17
muzyka :Jerzy Konrad
Gdzie muzyka?
LECH , открывай!
Tak się stanie. Nie dzisiaj. Po przyjeździe do domu wciąż słyszę "ojciec prać" ?
O raczej nie. Ten awatar nie jest sexy. Przynajmniej dla mnie, jeszcze.
Лех,ты просто не знаешь предистории.
Лех,ты просто не знаешь предистории.
Dobrze. Sprawdzimy, zobaczymy i ocenimy.
Gdzie muzyka?
Рута,ты поняла,на что я намекала и как меня поняли?
здесь наоборот. Дождя нет, и это беда.
знаешь Рута после злой погоды всегда будет хорошая ...и наоборот .....и дождь будет... и беда уйдёт
правда Indoor,спасибо,завтра послушаю,сейчас у меня все спят.
be_free, предыстория - про аватарку, помню такое.
Трудности перевода снова атакуют
szakal, вот ничего тебе не скажу
LECH, в какой-то из болталок была история про аватар. Это долгая и грустная история...
szakal, вот ничего тебе не скажу
Ты права ...я с Тобой согласен....не буду даже спорить
Nie do końca Ju_G.
правда Indoor, wytłumaczę o co mi chodziło.
Mam nowe pomysły, ale po ostatniej rekomendzie Ju_G'a jestem powściągliwy.
To chyba LECH odniósł się do wyrażonego prze zemnie negatywnego zdania o temacie "Absurdy". Ja potem przyznałem, że moje zdanie było pochopne i że każdy ma nieskrępowane prawo do otwierania nowych tematów. I że jeżeli będzie zainteresowanie - temat będzie żył, nie - umrze. Tak i z seksem będzie.
Zgadzam się z Tobą, że na naszym forum tylko poflirtować wypada, dowcipnie i bez fizjologicznych szczegółów.
Nie do końca Ju_G.
Temat seksu tu nie ma szans i zaraz Ci wytłumaczę dlaczego. Pogadać na tematy erotyczne, to zawsze temat intymny
1/ Myślę, że nie zrozumiałeś mojej aluzji do Ju_G - chodziło o temat "absurdów", albo niedokładnie czytasz tematy.
2/ Temat seksu, gdybyś czytał dokładnie jego powstanie, dotyczył podejścia do tego tematu w różnych kulturach.
3/ To, że powstały dowcipy, humory na ten temat świadczy, że mimo animowości nie jesteśmy otwarci.
4/ Nigdy nie chciałem, aby to był temat a'la poradnika seksualnego.
5/ Szczerze ? wolę tematy obyczajowe niz historyczne, polityczne, ponieważ tę dziedzinę pozostawiam fachowcom.
6/ Zarzutu, że spotkaliśmy się na tym forum z powodu katastrofy w Smoleńsku ? ... wyjaśnij co ma piernik do .....?
правда Indoor написал(а):
Nie do końca Ju_G.
правда Indoor, wytłumaczę o co mi chodziło.
Tak. Powinno być:
"Nie do końca Ju_G.
... wytłumaczę Ci Lechu dlaczego ... "
Славик и Иштван! Вы прячетесь? Или просто забыли разлогиниться?
я тут решаю вопросы с возможным отдыхом поэтому здесь - не внимательно
а сандман куда-то серьезно задевался...
Zarzutu, że spotkaliśmy się na tym forum z powodu katastrofy w Smoleńsku ? ... wyjaśnij co ma piernik do .....?
Dokładnie to Ci wyjaśniłem poprzednim razem, Gdy ludzie skrzykną się by omówić sprawę katastrofy i mają w ten sposób zdefiniowane tożsamości, to rozmowa może się rozejść na tematy kulinarne, muzyczne, nawet rodzinne ale nie można oczekiwać rozmowy otwartej na tematy obyczajowości własnej. Najwyżej sąsiadów, i to umiarem.
Nie zrozumiałem w sensie tematu - odniesienia?
Slavic
а сандман куда-то серьезно задевался..
тсс-с-с-с! Не дай Бог, всё сначала!
Dokładnie to Ci wyjaśniłem poprzednim razem, Gdy ludzie skrzykną się by omówić sprawę katastrofy i mają w ten sposób zdefiniowane tożsamości, to rozmowa może się rozejść na tematy kulinarne, muzyczne, nawet rodzinne ale nie można oczekiwać rozmowy otwartej na tematy obyczajowości własnej. Najwyżej sąsiadów, i to umiarem.
Wciąż nie rozumiem, można pisać głupoty? nawet na temat katastrofy?
я тут решаю вопросы с возможным отдыхом
Славик, ты когда и куда ?
Славик и Иштван! Вы прячетесь? Или просто забыли разлогиниться?
Ja tego postu w ogóle nie zauważyłem
Иштван Nie poznałem siebie.
Google tego nie rozumie. разлогиниться
Ja się nie chowam.
Wczoraj się chowałem gdy medale rozdawaliście, było mi smutno, bo ja długo nie dostałem ale w końcu wyrównało się wszystko. Co myślę napisałem.
Mam nadzieje, że Sandman wróci, nie są dla mnie zupełnie jasne o co chodzi więc boje się odzywać.
A już Myszy byłoby bardzo szkoda.
Ju_G, о чём это они? Можешь перевести?
Славик, ты когда и куда ?
если завтра свои вопросы как-то решу то ночью уеду на 1-1,5 недели на Селигер.
A już Myszy byłoby bardzo szkoda.
Isztwan, Natasza jutro leci na urlop. Dla tego się żegnała. Nas ten google załatwi, мать нелетающего орла.
правда Indoor
разлогиниться
rozlogować się ? razlogować się ? Logout
Селигер
Селигер Отдохнешь от наших разборок
Селигер Отдохнешь от наших разборок
уехать бы...а там может пару раз и загляну
ozlogować się ? razlogować się ? Logout
wylogować się.
Isztwan, Natasza jutro leci na urlop. Dla tego się żegnała
No to dobrze.
A właściwie na czym polega to nieporozumienie z Sandmanem?
Owszem rano trochę medale nieco za ostro zostały potraktowane, ale przecież wiadomo, że nie każdy pomysł sprawdza się w 100%!
A idea nagradzania bynajmniej nie została totalnie odrzucona.
To przesyłanie serduszek, móżdżków i podobnych zresztą też uważam za przesadę, ale coś rozsądnego można wymyślić.
Niestety te rzeczy do mnie nie docierają, bo ich nie zauważam. Jestem złym moderatorem. jak Рута zauważyła.
Вы здесь » Межнациональное общение / International communication » Беседка-болталка » Беседка-болталка/Altanka do gadania/International chatter pavillion-17